T-Wave

Колекција
T-Wave
Куќиште
Челик 316 L со PVD позлата
Ремче
Челик 316 L со PVD позлата
Стакло
Сафир
Дијаметар на куќиште
30 mm
Механизам
Кварцен
Водоотпорност
30 m
Материјал
Големина
Цена
25.300 ден