Нарачка на производ

Chrono XL

ДОСТАВА И ПЛАЌАЊЕ

ГОТОВИНСКО ПЛАЌАЊЕ

Се плаќа на курирот, веднаш по испорака на вашата пратка, исклучиво во готовина.

ПЛАЌАЊЕ НА РАТИ

Се плаќа со аплицирање за Брз кредит без трошоци за апликација и без камата Ја плаќате само ратата за производот. При актуелни промоции попустот при купување на рати се намалува.

* Рокот на испорака е од 1 до 3 работни дена. За време на промоции и попусти, испораката може да трае повеќе време од вообичаено.