0
{"id":"20","news_id":"34","title_en":"Tissot Quickster NBA Teams Special Editions","title_al":"Tissot Quickster NBA Teams Special Editions","subtitle_en":"Following the biggest partnership announcement in Tissot history, with the NBA, Tissot reinforced its commitment by signing with the Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks and San Antonio Spurs.","subtitle_al":"Following the biggest partnership announcement in Tissot history, with the NBA, Tissot reinforced its commitment by signing with the Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks and San Antonio Spurs.","description_en":"<p>Tissot’s significant new partnership with the NBA (National Basketball Association) provided Tissot with many new opportunities.<\/p>\r\n\r\n<p>The most thrilling is the recently unveiled Tissot Quickster NBA Teams Special Editions, which means there will be a very special edition Tissot Quickster for each team partner.<\/p>\r\n\r\n<p>The classic yet sporty Tissot Quickster will get a patriotic makeover, with the colours of each team and their logo silk printed on the galss caseback.<\/p>\r\n\r\n<p>All have the Swiss Made quartz movement and solid stainless steel case synonymous with enduring style.<\/p>\r\n\r\n<p>The watches are available for preorder. For more information please contact our shops http:\/\/www.bozinovski.com.mk\/shops.<\/p>\r\n","description_al":"<p>Me nënshkrimin e kësaj marrëveshjeje me Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks dhe San Antonio Spurs, <strong>Tissot Quickster NBA Teams Special Editions <\/strong>është koleksioni i cili e thellon edhe më tepër lidhjen Tissot dhe NBA.<\/p>\r\n\r\n<p>Pjesa më impresionuese e këtij bashkëpunimi është fakti se secili prej bashkëpunëtorëve do të marrë orë kushtuar njërit prej ekipeve. Tissot Quickster klasik por dhe sportiv do të ketë makeover me ngjyrat e ndonjë prej ekipeve dhe gjithsesi logo e shtypur në sfondin e orës. Të gjitha orët do të kenë mekanizëm kuarc zviceran dhe janë përpunuar me çelik që nuk ndryshket, të cilat janë sinonim për qëndrueshmëri dhe stil.<\/p>\r\n","created_at":"2016-04-05 10:02:48","updated_at":"2016-04-07 13:37:59"}

Tissot Quickster NBA Teams Special Editions

5 април 2016

Со потпишување на договор со Chicago Bulls, Los Angeles Lakers, Miami Heat, New York Knicks и San Antonio Spurs, Tissot Quickster NBA Teams Special Editions е колекција која уште повеќе и значително ја продлабочува врската на Tissot и NBA.

0 1