Божиновски часовници и накит може да биде многу повеќе од Ваша продавница од соседството. Може да биде Ваш деловен соработник!

Франшиза

Купете франшиза заедно со целокупното знаење, имиџот, производствените и пазарните техники на Божиновски часовници и накит

Повеќе

Самостојно продажно место

Продавајте ги брендовите кои ги претставува Божиновски часовници и накит во вашата продавница, склучете договор за партнерство

Повеќе

Business to Business

Изненадете ги вашите соработници и вработени. Одберете корпоротивен подарок од брендовите кои ги претставуваме

Повеќе